×
Termékek Rólunk Szállítás/Fizetés ÁSZF ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kapcsolat
  
0

Az ön kosara üres

Rólunk

A NYÍR-LUB motorolaj-kereskedelmi Kft 2013.-ban alakult prémium minőségű kenőanyagok értékesítése céljából. A társaság a kezdetektől fogva magyar tulajdonban van, változatlan tulajdonosi háttérrel.

A cég legfontosabb célkitűzései között fogalmazta meg magának a világszerte elismert márkák forgalmazását, a kiváló ár-érték arányú termékkínálat összeállítását, a gyors és megbízható kiszolgálást és végül, de nem utolsó sorban, elnyerni partnereinek bizalmát.

Célkitűzéseit szigorúan követve, a NYÍR-LUB Kft forgalma minden évben dinamikusan növekedett, ügyfeleinek száma folyamatosan gyarapodott. Ennek köszönhetően új célként tűzte ki, hogy partnerei számára elérhetőbbé váljon és telephelye jól megközelíthető helyen legyen, ezért 2018 év végén központi raktárát a Nagytarcsai Ipari Parkba helyezte át, az M0-s autópálya 55-ös lehajtójától mindössze 300 m.-re. A költözés előnyeit nem csak a kedvezőbb lokáció jelentette, hanem az is, hogy a korábbi bérleményeket saját tulajdonú telephely váltotta fel, ezzel hosszabb távú perspektívát és stabilitást biztosítva a cég működésének és fejlesztéseinek.

A NYÍR-LUB Kft ügyfélkörét nagy és kiskereskedelmi partnerek, szervízek, egyéb tevékenységgel foglalkozó cégek és lakossági felhasználók alkotják. A cég tevékenységét a kenőanyagüzletágon belül legnagyobb részt a közlekedési kenőanyagok értékesítése határozza meg, de a fokozódó érdeklődésre való tekintettel egyre inkább tud megoldással szolgálni ipari kenőanyagokkal kapcsolatos érdeklődésekre is.

A társaság az elmúlt években Total és Elf márkák értékesítésében kimagasló eredményt ért el, amivel a Total Lubricants Hungary Kft legmagasabb fokozatú, diamond kategóriás viszonteladó partnerévé vált. E mellett több száz tonnát meghaladó mennyiségben értékesít Aral, Castrol és gyári csomagolású termékekből, illetve több márkából évi 10 tonnát meghaladó mennyiséggel szolgálja ki partnereit.

 

Cégnév

NYÍR-LUB Motorolaj-nagykereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely

4400 Nyíregyháza, Munkás utca 53.

Központi raktár

2142 Nagytarcsa Felső Ipari krt. 3

Adószám

24791751-2-15

Cégjegyzékszám

15 09 081390

 

 

Tárhelyszolgáltató
Bere-Net Kft.
info@forweb.hu


iratkozz fel
hírlevelünkre!
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
(Hétfőtől Péntekig 8-17h)
Központi raktár:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari krt. 3
A központi raktárban árukiadás van, vásárlásra és készpénzkezelésre nincs lehetőség.
Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig 9-17 h között
olajmarket.hu 2021 Created By ForWeb
Support
Olajkereső