×
Termékek Szállítás/Fizetés Kapcsolat
  
0

Az ön kosara üres

 Itt találsz megoldásokat különleges és új típusú váltókhoz/  Egész karton vásárlása = jelentős árkedvezmény, katt ide! /Itt nézd meg új termékeinket
HÍREK - ÚJ GM Specikifáció - GM dexos1TM Gen3

 ÚJ GM Specikifáció - GM dexos1TM Gen3

 

Mivel az OEM-gyártók igyekeznek javítani járműveik hatékonyságát és teljesítményét, a GM bevezette a dexos1TM Gen3 új motorolaj-specifikációt, amely megfelel a GM járművek legújabb hardveres teljesítménykövetelményeinek. A dexos1TM Gen2-hez képest ez az új specifikáció jelentős előnyökkel rendelkezik, többek között a turbófeltöltő lerakódásainak csökkentésével, a dugattyúk tisztaságának javításával és az előgyújtás elleni védelemmel, az üzemanyag-fogyasztás előnyeire és a károsanyag-kibocsátás csökkentésére összpontosítva.

Minden termék visszafelé kompatibilis a korábbi Dexos1 specifikációval, és tökéletesen megfelel a legújabb hibrid járművekhez, az ILSAC GF-6 A szabványnak megfelelően.

Az új motorolajok a Gen2 specifikációkra épülnek a megbízható és teljes körű kenési megoldások érdekében. Ezek az alacsony viszkozitású olajok jobb üzemanyag-hatékonyságot biztosítanak, miközben betartják az API SP/RC szabványt, ami azt jelenti, hogy kiváló védelmet nyújtanak az alacsony fordulatszámú előgyulladással szemben a motor hosszabb élettartama, jobb üzemanyag-fogyasztás és kevesebb károsanyag-kibocsátás érdekében.

 


iratkozz fel
hírlevelünkre!
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
(Hétfőtől Péntekig 8-17h)
NYÍR-LUB Kft.:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari krt. 3
Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig 9-17 h között
olajmarket.hu 2024
Support
Olajkereső